Erősödik a forint. Örülünk Vincent?

Két napja még 327 és 328 forint között járt félúton a forint. A megjelölt szintről azonban elkezdett erősödni a hazai deviza, így feltehetjük a kérdést: Örülünk Vincent?

eurhuf-daily-2019-05-30.jpg

Napos bontású grafikonon jól látszik a hónapok óta tartó forint gyengülés. Korábban már írtunk erről. Amit jelen esetben érdemes figyelni, hogy az EURHUF esetében egy lokális csúcs rajzolódott ki, mely megakasztotta a további erősödést.

eurhuf-weekly-2019-05-30.jpg

Hetes bontásban kezd repedezni a március végén, április elején kezdődő emelkedő trend. A kép alapján 320 forint alatt egy kevéssel láthatunk komolyabb támasz szintet, ami jelenleg még távolínak tűnik.

 

investo.hu vélemény
Továbbra is a meglévő forint vételeket tartom, és figyelem, hogy érdemes e hígítani ezt a pozíciót.


Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.