EURHUF | Fontos szintek között az árfolyam

eurhuf-daily-2017-11-27.jpg

Napos bontású grafikonon jól látszik, hogy pár napja még a feltételezett ellenállási sávba próbált betörni a forint. A sáv tesztelése egyelőre elmaradt, a forint elkezdett erősödni az euróval szemben, így megérkezett az 50 napos mozgóátlaghoz, ami fontos támasz szintet jelent, jelenthet.

A következő napokban érdemes aktívabban figyelni, hiszen, ha áttöri lefelé az 50 napos mozgóátlagot, akkor további erősödés várható a 308-307 forintos tartományba.

eurhuf-monthly-2017-11-27.jpg

Havi bontású grafikonon látható az elmúlt években, egy kis jóindulattal oldalazást láthatunk, melyben, ha összekötjük a kiemelkedő lokális csúcsokat, akkor egy csökkenő trendvonalat kapunk, vagyis egy enyhe forinterősödést, amit trendnek semmiképpen nem nevezhetünk.


Támasz szintek

rövid távon az 50 napos mozgóátlag, majd a 200 napos mozgóátlag, ezeket követően ~ 307 forint

hosszabb távon ~ 301-302 forint

Ellenállási szintek

rövid távon ~ 314-316 forint

hosszabb távon ~ 322 forint

 

investo.hu vélemény |

Kivárunk, kíváncsiak vagyunk, hogy a következő napokban tesztelés alá kerül e az 50 napos mozgóátlag, vagy épp ellenkezőleg, ismét gyengülni kezd a forint, és elindul a fent megnevezett ellenállási sáv felé. Jelen pillanatban még az RSI indikátor sem segít, mert nagyjából félúton van a túlvett és a túladott szintektől.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.