EURHUF | Trendvonal tesztelés

eurhuf-daily-2018-09-27.jpg

A napos grafikonon jól látszik, hogy az augusztus elejétől berajzolható emelkedő trendvonalat kezdte tesztelni az EURHUF. A közelben van a feltételezett támasz szint is, így érdemes aktívabban figyelni.

 

eurhuf-weekly-2018-09-27.jpg

Hetes bontású grafikonon jól látszik, hogy ebben az évben jelentős gyengülést szenvedett el a forint az euróval szemben, így a jelenlegi forint erősödési próbálkozás még nem meggyőző. 319 – 320 forintos sáv áttörése lehet az előszobája egy komolyabb forintárfolyam javulásnak.

Támasz szintek:

Rövid távon ~ 322,5 környékén
Hosszabb távon ~ 318,5

Ellenállási szintek:

Rövid távon ~ 50 napos mozgóátlag, majd a 20 napos mozgóátlag
Hosszabb távon ~ 327 – 327,5 sáv, majd 329 környékén

 

Érdemes figyelni a 322,5 körüli szintet, melynek átszakítása esetén esetlegesen short pozíciók nyitás lehet esedékes. Akik további forint gyengülésben hisznek, azoknak az 50 napos, és a 20 napos mozgóátlag áttörése után érdemes esetlegesen lépni long pozíciókkal.

 

Investo.hu vélemény: továbbra is kivárunk, ahogy egyelőre az iránykeresés érződik másoknál is.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.