GBPUSD | Szavazás előtt

gbpusd-daily-2019-01-15.jpg

Ma este fog szavazni a Brit parlament a BREXIT-ről. A hírekben számtalan lehetséges forgatókönyvet olvashatunk. A GBPUSD devizapáron jól látszik, hogy az elmúlt napokban megint felerősödött az a szcenárió, miszerint mégsem lesz kilépés.

Ma azonban napon belül gyengül a font, melynek egyértelmű oka szerintem az általános bizonytalanság. Emlékszem arra a napra, amikor szavaztak a BREXIT-ről, akkor sem gondoltuk, legalábbis én biztos nem, hogy a kilépéspártiak nyernek….

A mai font gyengülés mögött, így a profitrealizálás áll, vagy / és spekuláció arra, ha teret nyer ismét a hülyeség

gbpusd-weekly-2019-01-15.jpg

 

investo.hu vélemény: egyértelműen a partvonalon érdemes szerintem állni. Az érzésem az, hogy elmarad a BREXIT…. lesz új kormány, új népszavazás, de addig még sok minden történhet.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.