Ismét remeg a léc a forintnál

Fontos mozgóátlagot áttörve tovább erősödik az EURHUF, azaz gyengül a forint.

eurhuf-2020-01-10-daily.jpg

Az elmúlt héten szinte minden nap gyengült a forint. Ez alól talán a szerdai nap volt a kivétel, amikor még csak tesztelgette az 50 napos mozgóátlagot.

E szint ellenállást jelentett, amit a következő napon, napokon könnyen átvitt az EURHUF árfolyama, és megnyílt az út a korábbi lokális csúcsok felé.

eurhuf-2020-01-10-weekly.jpg

 

investo.hu vélemény
Mi most partvonalon vagyunk, figyeljük az eseményeket. Az tisztán látszik a napos bontású grafikonon, ez az év eddig egyértelműen a forint gyengüléséről szól. Nem szeretnénk jóslatokba belemenni, és beállva a ki tud extrémebb árat mondani a forintra sorba. Nézzük, hogy mikor akad meg az irány, és elkezdünk esetleg a visszatesztekre fogadni.
Jelentős kockázat miatt, nagyon óvatos kereskedés javasolt.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.