Izgalmas formáció az angol fontnál

Az elmúlt napok politikai csatározásai (GB-EU) meglátszódnak a font (GBP) árfolyamán. A jelentős esés ma megállni látszik.

gbpusd-daily-2020-09-11.jpg

A napos bontású grafikonon jelenleg egy kereszt formáció látszik, igaz messze még a zárás, azonban, ha eljátszunk a gondolattal, és a technikai kép nem változik estig, akkor a jelzett formáció jelenthet trendfordulót, jelen esetben font erősödést.

Erős támaszként láthatjuk a 200 napos mozgóátlagot, és az 1,2688 értéknél lévő Fibonacci szintet.

A fent említett események miatt a font kiemelten kockázatos termékké vált, érdemes óvatosabban, megfontoltabban kereskedni vele.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.