Fontos szint közelében a német index

A DAX index az elmúlt napokban ismét gyengülni kezdett, és hamarosan tesztelheti többek között az 50 napos mozgóátlagot, és a korábbi lokális mélypontok miatt kirajzolódott támaszszintet.

dax-index-daily-2020-05-14.jpg

A következő napokban érdemes aktívabban figyelni, mert közel került a DAX index értéke az 50 napos mozgóátlaghoz. Ez a szint támaszt jelenthet, így van esély rá, hogy az elmúlt napok esését megfékezi, megállítja.

dax-index-weekly-2020-05-14.jpg

Hetes bontású grafikonon, az általunk berajzolt Fibonacci szintek segítségével tájékozódunk. Itt is azt látjuk, hogy fontos szinteknél mozog a DAX index, megerősítve érezzük a fentebb leírtakat.

 

Investo.hu vélemény
Múlt héten végén realizálni tudtuk ügyfeleinknek ajánlott DAX 30 CFD pozíciókat. A jelenlegi árszinten figyelőlistánk élén van ez az instrumentum, így érzésünk szerint óvatosan elkezdjük visszavásárolni a tételeket. Az irány természetesen nem egyértelmű, továbbra is jelentős a kockázat, de szűk stop használata mellett védhetjük a nyitott vételeket.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.