NASDAQ

Tőzsde | Elemzés és vélemény

A NASDAQ index május második felében történelme csúcsára futott, majd pár napos korrekciót láthattunk, melyet ránézésre „megvett” a piac.

Hetes bontású grafikonon berajzolt emelkedő trendcsatorna alapján az év második felében akár 20.000 pont fölé is erősödhet a technológiai index.

Támasz szintek

Rövid távon: az 50 napos mozgóátlag

Hosszabb távon: a 200 napos mozgóátlag

Ellenállási szintek

Rövid távon: 19.000 pont környéke

Hosszabb távon: 20.000 pont felett


Vélemény

Közép, hosszú távon emelkedésre számítok. Úgy gondolom, nagyobb esély van arra, hogy a FED idén elkezdi csökkenteni a kamatot, ami katalizátorként hathat a piacokara, így a NASDAQ indexre is. A mesterséges intelligencia körüli felhajtás, várakozás szintén sokat segíthet a technológiai részvényeknek.

 

Véleményünk természetesen nem jelent befektetési tanácsadást. Amennyiben érdekel a piacokról alkotott véleményünk és konkrét befektetési javaslatokat is szeretnél kapni tőlünk, akkor kérjük töltsd ki a lap alján látható „Érdekli a tőzsde” részt, és kollégánk hamarosan felkeres időpontegyeztetés céljából.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.