Nem viccelt a német index

A DAX index kitört a hónapok óta tartó, oldalazásból. Karnyújtásnyira vagyunk a történelmi csúcstól.

dax-index-2020-01-10-daily.jpg

Az év elejét beárnyékoló katonai események a német piacra is hatással voltak természetesen, mint ahogy az is, amikor pár nap leforgása alatt 180 fokot változott a hangulat.

A napos bontású grafikonon egyértelműen látszik, hogy komoly potenciál van a vevőkben.

dax-index-2020-01-10-weekly.jpg

Hetes bontású grafikonon továbbra is a feltételezett emelkedő trendcsatornában menetel a DAX index. A képre nézve könnyedén beleláthatjuk a 14000 pont körüli index értéket, DE ADDIG, még itt van továbbra is a fent említett katonai konfliktus, a BREXIT, az USA-Kína kereskedelmi probléma....

 

investo.hu vélemény
Határozottan optimista voltam, és vagyok a DAX indexel (is) kapcsolatban. Az elmúlt napok eseményei egy kis óvatosságra intettek, és a konzervatívabb énem kerekedett felül, így realizáltunk long pozíciókat, de határozottan ott maradt a figyelőlistán első helyén.
Ez az év izgalmasan kezdődött, és úgy gondolom, hogy egész évben lesz muníció arra, hogy dobálják a börzéket. Érdemes nagyon óvatosan megfontoltan kereskedni.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.