Tőzsde radar | DAX index

Az elmúlt hónapokban egyre feljebb kerültek a lokális mélypontok, sikerül e megtartani ezt a sormintát?

 

dax-index-2020-09-24.jpg

 

Napos bontású grafikonon jól látszik, hogy hónapok óta egyre feljebb kerültek a lokális mélypontok, és lokális tetők. Az elsődleges trend emelkedő, melynek a meredeksége csökkent, de azért még optimisták lehetünk. Optimisták lehetünk mindaddig, amig a képen megjelölt lokális mélypontok nem sérülnek.

Az elmúlt napokban ismét komoly volatilitás jelentkezett, növelve a befektetési kockázatot. Érdemes ilyen időszakban vagy a partvonalról nézni az eseményeket, vagy ha mindenképpen pozícióba akarunk keveredni, akkor csökkentett kitettséggel jelen lenni.

A ma napvilágot német IFO adat egy hajszálnyival jobb lett, így várakozva nézzük a tengerentúli nyitást, és talán ismét elindulhat északnak az index értéke.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.