DAX index | Folytatódik az iránykeresés

dax-index-daily-2019-02-11.jpg

dax-index-weekly-2019-02-11.jpg

A DAX index az 50 napos mozgóátlagnál jár. Ez egy fontos technikai szint, mely komoly ellenállást, vagy támaszt jelenthet. Múlt hét utolsó kereskedési napján kezdte e szint tesztelését az index, és ez ma is folytatódik.

investo.hu vélemény
Aktívan figyelünk mi is. Konzervatívabb befektetőknek kivárás javasolt, míg a kockázatot jobban kedvelő, bíró befektetők, szűk stop megbízás mellett akár léphetnek is.
Én vétellel léptem, bízom abban, hogy a DAX index magára talál ismét, és hamarosan az 50 napos mozgóátlag fölé kerülhet az értéke.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.