DAX index | Nagy levegő.....

dax-index-daily-2019-02-05.jpg

A DAX indexről alkotott véleményem nem változott, ezért is csak jelzés értékűen, jegyzet rovatunkba szánom ezt a pár sort. A DAX indexben érdekelt befektetőknek most aktívabban érdemes figyelniük, hiszen, ha sikeresen átmegy az index értéke az elmúlt pár nap tapasztalt lokális csúcsértékeknél, akkor könnyedén eljuthat szerintem a feltételezett ellenállási szintig.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.