DAX index | Újabb próbálkozás

dax-index-daily-2019-01-09.jpg

Több napja kedvezőbb hangulat van a piacokon, így a DAX indexnél is. Napos bontású grafikonon láthatjuk, hogy közel az 50 napos mozgóátlag, így érdemes aktívabban figyelni.

investo.hu vélemény: bizakodóak lehetünk az elmúlt napok eseményei után, így esélyes, hogy átviszi az 50 napos mozgóátlagot, és elindul a feltételezett ellenállási szint felé.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.