Richter | Negyedik próbálkozás

richter-daily-2018-10-03.jpg

Ez év februárjától berajzolható csökkenő trendvonal eddig rendre visszaverte az árfolyamerősödést. Ez a trendvonal ma 5460 forint magasságában található. Érdemes figyelni, hogy sikerül e most átvinnie ezt az ellenállást, és elkezdi tesztelni e a közelben látható 200 napos mozgóátlagot. Ha az optimista szcenárió jön be, akkor a feltételezett ellenállás, és a mozgóátlag áttörése után, akár komolyabb erősödésre is számíthatunk.

Kockázatként jelen van egy nagy eladó, aki, kihasználhatja a fellendüléseket Richter csomagjának értékesítésére, emiatt plusz kockázatokkal bírnak a long pozíciók....

richter-weekly-2018-10-03.jpg

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.