Tőzsde margójára

Ma két fontosabb eseményre érdemes figyelni.

13:45 ECB kamatdöntés, és az azt követő sajtótájékoztató

14:30 USA, új munkanélküli kérelmek alakulása

ECB | Piaci várakozás szerint nem lesz kamatváltoztatás, azonban a befektetők az euró erősödésével szemben további ösztönzésre várnak az Európai Központi Banktól

USA | Enyhe csökkenést jeleznek a várakozások az amerikai új munkanélküli kérelmek kapcsán. Az előző héten 881 ezer ember jelentkezett, míg ezen a héten 846 ezres a várakozás.

 

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.