Felelősségvállalás

 

Az investo.hu weboldalon olvasható saját írások, marketingközlemények csak és kizárólag a tulajdonos (továbbiakban a szerző), személyes véleményét tükrözik. Az írások nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, azok csak személyes vélemények az adott piaci instrumentumok árfolyamának alakulásával kapcsolatban.

Továbbá, az investo.hu oldalon olvasható, partnerektől átvett írások, elemzések tartalmát a www.investo.hu tulajdonosa nem cenzúrázza, így az azokban szereplő nézetekkel, gondolatokkal nem feltétlen ért egyet.

A szerző ezen okokból semminemű felelősséget nem vállal a weboldal írásai alapján megkötött ügyletekből származó veszteségekkel kapcsolatban.

Az investo.hu internetes gazdasági  blog oldal, egyes szolgáltatásainak használata regisztrációhoz kötött. A weboldalon történő regisztrációval a felhasználó hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez. Az investo.hu, az adatokat bizalmasan kezeli, az adatkezelés célja a szolgáltatások fejlesztése.

Jelen weboldal tartalmaz más weboldalakra mutató linkeket, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben az investo.hu tudomására jut, hogy egy az oldalon megjelenő írás más személyiségi jogait vagy hatályos jogszabályt sértő módon kerül publikálásra, fenntartja magának a jogot, hogy a vitatott tartalmat azonnal eltávolítsa, a jogi következményeket pedig a publikáció írójára hárítsa át.

Üzemeltető a felhasználók személyes adatait, email címét harmadik félnek nem adja át.

Kérem, hogy legyen körültekintő befektetéseinek megválasztása során és mindig mérlegelje az adott termék kockázatát a saját lehetőségeinek fényében!

Ugyanezek az elvek vonatkoznak az investo.hu által bejegyzett írásokra, melyeket közösségi oldalakra, vagy bármely online és offline felületre eljuttat, feltölt.