Felelősségvállalás

 

Az investo.hu weboldalon olvasható saját írások, marketingközlemények csak és kizárólag a tulajdonos (továbbiakban a szerző), személyes véleményét tükrözik. Az írásokban szereplő befektetési ötletek nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, azok csak személyes vélemények az adott piaci instrumentumok árfolyamának alakulásával kapcsolatban.

Továbbá, az investo.hu oldalon olvasható, partnerektől átvett írások, elemzések tartalmát a www.investo.hu tulajdonosa nem cenzúrázza, így az azokban szereplő nézetekkel, gondolatokkal nem feltétlen ért egyet.

A szerző ezen okokból semminemű felelősséget nem vállal a weboldal írásai alapján megkötött ügyletekből származó veszteségekkel kapcsolatban.

Az investo.hu internetes gazdasági oldal, egyes szolgáltatásainak használata regisztrációhoz kötött. A weboldalon történő regisztrációval a felhasználó hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez. Az investo.hu, az adatokat bizalmasan kezeli, az adatkezelés célja a szolgáltatások fejlesztése.

Jelen weboldal tartalmaz más weboldalakra mutató linkeket, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben az investo.hu tudomására jut, hogy egy az oldalon megjelenő írás más személyiségi jogait vagy hatályos jogszabályt sértő módon kerül publikálásra, fenntartja magának a jogot, hogy a vitatott tartalmat azonnal eltávolítsa, a jogi következményeket pedig a publikáció írójára hárítsa át.

Üzemeltető a felhasználók személyes adatait, email címét harmadik félnek nem adja át.

Kérem, hogy legyen körültekintő befektetéseinek megválasztása során és mindig mérlegelje az adott termék kockázatát a saját lehetőségeinek fényében!

Ugyanezek az elvek vonatkoznak az investo.hu által bejegyzett írásokra, melyeket közösségi oldalakra, vagy bármely online és offline felületre eljuttat, feltölt.