Deutsche Bank | Black Friday.... hónapok óta

deutsche-bank-daily-2018-11-23.jpg

Évek óta, hónapok óta gyengül a Deutsche Bank árfolyama. A fundamentumok közül nem is tudom volt-e olyan negatív esemény, amivel még nem rukkoltak elő. Persze időnként láthatunk felpattanásokat, melyek során mindig újjászületik a remény, hogy kitör a részvény árfolyama….

Az elmúlt pár napban oldalazást látunk, egy olyan árszinten, ahol az RSI mutató túladottságot kezd jelezni. Érdemes figyelni a következő napokban, elképzelhető némi pozitív korrekció.

Jelentős kockázattal bíró instrumentum, így fontos az óvatos megfontolt kereskedés ezzel a termékkel.

 

#investo #investoconsulting #intelligensstrategiak #tozsde #befektetes #facebook

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.