Facebook | Dislike

x-facebook-monthly-2018-11-19.jpg

Hónapok óta gyengül a Facebook részvény árfolyama. A grafikonon jól látszik, hogy jelenlegi árfolyamhoz közel találunk esetleges támasz szinteket, melyek lefékezhetik az esést, megfordíthatják a trendet így a részvényt érdemes a figyelőlistánkra tenni, amit pluszban indokol az árfolyam túladottsága is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy jelentős kockázattal bír egy ilyen intenzív mozgásra képes instrumentum, így csak a magas kockázatot vállaló kereskedőknek ajánlott.

 

#investo #investoconsulting #intelligensstrategiak #tozsde #befektetes #facebook

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.