Fontos szintet tesztelt tegnap az árfolyam

Az OTP árfolyamán is meglátszik a kedvezőtlenebb piaci hangulat, de ennek ellenére felülteljesítőbb, mint jó pár európai bank részvénye.

 otp-daily-2019-05-31.jpg

Napos bontású grafikonon, a tegnapi kereskedés során egy rövidebb időintervallumon berajzolható csökkenő trendvonalat kezdett tesztelni. A részvény árfolyama továbbra is a két fontos (200 napos, 50 napos) mozgóátlag között mozog.

otp-weekly-2019-05-31.jpg

Hónapos bontású grafikonon egyértelműen domináns az évek óta tartó emelkedő trendcsatorna, melynek alsó trendvonala még mindig messze van az elmúlt hetek csökkenésének ellenére.

 

investo.hu vélemény
Továbbra is optimista vagyok a részvénnyel kapcsolatban. Portfóliónkban szerepel is egy egységnyi vételi pozíció, így azt tartom, és nézem, hogy érdemes e tovább vásárolni.
Az elmúlt hetek eseményei jelentősen kockázatosabbá tették a piacokat, így érdemes megfontoltabban, óvatosabban kereskedni.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.