Kitört a bank árfolyama

Egy évtizede berajzolható, csökkenő trendvonalat vitt át az árfolyam. Fordulhat az évek óta tartó bessz hangulat?

deutsche-bank-daily-2020-01-31.jpg

Napos bontású grafikonon jól látszik az erősödés intenzitása. Az 50 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlag fölé szúrt. Ez a formáció kedvező jel azok számára, akik az árfolyam erősödésében érdekeltek.

deutsche-bank-monthly-2020-01-31.jpg

Napos bontású grafikonon jól látszik az erősödés intenzitása. Az 50 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlag fölé szúrt. Ez a formáció kedvező jel azok számára, akik az árfolyam erősödésében érdekeltek.

 

 

investo.hu vélemény
Kedveljük a Deutsche Bank részvényeit. Majd minden podcast adásunkban kitérünk rá.
podcast-mikrofon.jpeg

Az elmúlt években komoly veszteséget könyvelt el az árfolyam, és bár sokszor éreztünk ilyet, lehet, hogy most valóban sikerül a pozitív korrekció. Nem szabad elfelejteni, hogy hasonlóan, mint a Tesla részvények esetében, itt is komoly short állomány van, vagyis rengetegen játszottak, fogadtak a Deutsche Bank árfolyamcsökkenésére. Ha….ha valóban elkezd erősödni az árfolyam, esetleg áttörhet olyan árfolyamküszöböt, amikor a short pozíciókat elkezdik zárni. A short pozíciók zárása, vételekkel valósul meg, vagyis tovább, feljebb lökheti az árfolyamot.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.