Lehetséges támasz közelében a részvény árfolyama

A MOL árfolyama az elmúlt hónapokban már másodszor tudott a 2800 forintos árfolyamról visszapattanni. A következő napokban érdemes figyelni a megemlített szintet, hogy valóban támaszt jelentet e a hónapok óta tartó korrekcióban.

mol-daily-2019-10-07.jpg

A MOL jelenlegi árszintje a fontosabb mozgóátlagok alatt van, és a mozgóátlagok helyzete (az 50 napos a 200 napos alatt) sem ad egyértelmű okot arra, hogy megnyugodva hátra dőljünk, ugyanakkor az RSI mutató már közel jár a túladott kategóriához.

mol-weekly-2019-10-07.jpg

Investo vélemény
Határozottan a figyelőlistánk egyik tétele lett a MOL. Spekulatívabb befektetők, akik hajlandók többet kockáztatni, talán már lépni fognak, és betáraznak. A grafikon alapján ez még magas kockázatnak tűnik.

 

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.