MOL | Irányra várva

mol-daily-2018-10-08.jpg

Napos bontású grafikonon jól látszik, hogy az 50 napos mozgóátlag alulról keresztezte a 200 napos mozgóátlagot. Ezt korábban is megjegyeztük, hogy pozitív jel a részvényt birtoklóknak. A képen azonban ott egy másik fontosnak ítélt szint, az április közepén megérintett lokális maximumnál jelentkező ellenállási szint, ami fékezheti, vagy akár meg is fordíthatja az emelkedést, ezért gondoljuk úgy, hogy érdemes még kivárni, figyelni.
 

mol-weekly-2018-10-08.jpg

#investo #intelligens_stratégiák #investoconsulting

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.