MOL részvények árfolyama fontos támaszszinthez érkezett

A júniusi erősödés oldalazásba csapott át

A MOL árfolyamára jótékonyan hatott az olajárfolyam erősödése. A papír ellenszélben, mely a tőkepiaci termékek nagy részére negatívan hatott, erősödni tudott, mely során mind a 200, mind az 50 napos mozgóátlagokat átszelve elindult a 2022. év lokális csúcsa (3.170 HUF) felé.

Az elmúlt pár hétben azonban a lendület elfogyott, és egy oldalazásszerű alakzatot vett fel, melynek eredményeképpen az 50 napos mozgóátlagig tért vissza az árfolyam. E szint fontos támasz, így a következő napokban érdemes aktívabban figyelni.

Havi bontású grafikonon talán egy kicsit meggyőzőbb a részvény ereje, így akik hosszabb távon gondolkodnak, használhatják a Fibonacci szinteket is támasz jelzéseknek, így például a következő ilyen 2.700 forint környékén van.

 

A MOL árfolyamában az is okozhat törést, hogy például átcserélik a befektetők OTP részvényekre, hiszen ha a 2022. évi teljesítményt vizsgáljuk, akkor a MOL kicsivel több mint 12,5 százalékot erősödött, míg az OTP ezen időszak alatt 50 százalékot esett.

Ha kíváncsi, hogy mi átcseréjük e a MOL részvényeket OTP részvényekre, akkor keressen minket bátran.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.