OTP | Új csúcs

otp-daily-2018-12-05.jpg

Napi bontású grafikonon két fontos információ látható. Az 50 napos mozgóátlag a 200 napos fölé szúrt, ami jó jelnek számít a részvénybirtokosok számára. A második, hogy új történelmi csúcson zárt az OTP részvény árfolyama.

A grafikon alapján feltételezhetjük, hogy tovább tud menetelni, melyben természetesen lehetnek (és valószínűleg lesznek is) kisebb letörések.

otp-weekly-2018-12-05.jpg

Hetes bontású grafikonon látható a masszív emelkedő trendcsatorna, és a látottak alapján könnyen elképzelhető a 13000 – 14000 forintos sáv betöltése

 

investo vélemény: optimista vagyok, nagy esélyét látom a további erősödésnek. A következő napokban érdemes aktívabban figyelni, és megfontoltabban kereskedni. Egyik részvény, és így az OTP útja sem egyirányú, és lássuk be van annak kockázata, hogy az eddigi ismert történelmi tető környékén vásároljunk, ezért tartás mellett csak a jelentős kockázattal bíró szereplőknek érdemes újabb longokat nyitni. Óvatosabb játékosok, esetleg várhatnak egy korrekciót, és megpróbálhatják megvenni az esést.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.