Richter | Ismét egy fontos szint közelében

richter-daily-2019-04-08.jpg

Napos bontású grafikonon látható, hogy a két fontos mozgóátlag, az 50  napos, és a 200 napos átszakítása után, az idei év lokális mélypontja, kevéssel 5100 forint felett volt.

Az elmúlt pár hétben azonban fordulni látszik a kurzus, így a 200 napos mozgóátlagon gyorsan áthaladva, visszatért az árfolyam az 50 napos mozgóátlagig. Pár napja teszteli azt, és a nagy kérdés, hogy merre tovább?

richter-weekly-2019-04-08.jpg

Ha a hetes bontású grafikonon feltüntettem a felételezett támasz és ellenállási szinteket, melyek segítségünkre lehetnek a következő napokban, hetekben.

 

investo.hu vélemény
Az elmúlt években sokat kereskedtem a Richter részvényeivel. Az üzletek során voltak természetesen veszteséges zárások, de többnyire pozitívan jöttünk ki az ügyletekből. Természetesen a tőkepiacokon a múlt nem garancia a jövőre, így folyamatosan kockáztatunk, ezt figyelembe kell vennünk a döntéseink során. A döntéseket sok minden táplálhatja. Jelen esetben az intuíciómra (az intuíció is lehet tápanyag) hallgatva, arra számítok, hogy az 50 napos mozgóátlag tesztelése után tovább erősödhet az árfolyam, a feltételezett ellenállási szint, szintek felé. Talán a várható osztalék is katalizátorként hathat az árfolyamerősödésre.
A kockázat persze magas, így megfontolt kereskedés javasolt. Óvatosabb szereplőknek érdemes megvárni, hogy áttörje az 50 napos mozgóátlagot.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.