Richter | Pár napja is izgultunk

richter-daily-2018-10-08.jpg

Pár nappal ezelőtt még azon izgulhattunk, hogy kitör-e a Richter árfolyama a csökkenő trend fölé. Ma azon izgulunk, hogy az emelkedő trend meg tudja-e tartani a korrigáló árfolyamot….

Azt tudjuk, hogy van egy nagy eladó, akik folyamatosan elad, de mégis reménykedtünk benne longosként, talán sikerül legyőzni az ellenállásokat. Pár nappal ezelőtt a csökkenő trend sokadszorra verte vissza az árfolyamot, megállítva az erősödést. Az említett ellenállás jól működött.

Mára az árfolyam, több napos esés után megérkezett az emelkedő trendvonalhoz, és azt kell figyelnünk, hogy ez a szint megállítja-e a korrekciót. Itt látjuk az 50 napos mozgóátlagot is ami szintén fontos szint.

A kép alapján indokolt az óvatosság.

#investo #intelligens_stratégiák #investoconsulting

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.