Richter | Sávon kívül

richter-daily-2019-02-15.jpg

A Richter napos bontású grafikonján láthatjuk, hogy az árfolyam kiesett a több hónapja berajzolható emelkedő trendcsatornából. A jelenlegi árfolyamhoz közel van pár szint, ami megfékezheti, vagy akár meg is állíthatja az árfolyamgyengülést. Az említett szintek között talán az egyik legfontosabb a 200 napos mozgóátlag.

A grafikonon, a Fibonacci szintek is segítséget nyújthatnak, így rövid távon érdemes figyelni az 5200 – 5350 forintos sávot.

richter-weekly-2019-02-15.jpg

Hetes bontású grafikonon is jól látszik, hogy megtört a több hónapos menetelés.

 

investo.hu vélemény
Az elmúlt hetekben az egyik kedvenc célpontunk volt, annak ellenére, hogy legutoljára kistoppolódott a pozíciónk. A zárást követően ott maradt a figyelőlistánkon, majd ismét belevettünk, egy egységet. Magas kockázattal bír, de úgy gondolom, hogy a részvény kezd túladottá válni, így akár vállalható a kockázat. Konzervatívabb befektetőknek érdemes megvárni, míg a február elején kezdődött esés megáll, megfordul.
Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.