Tesla

Tovább folytatódott a száguldás. A grafikon mind napos, mind hónapos bontásban nagyon meggyőző. Az RSI mutató szerint kezd túlvettséget jelezni, de mintha ez senkit nem érdekelne.

Napos bontásban berajzoltunk egy emelkedő trendcsatornát, és kíváncsian várjuk, hogy annak felső trendvonala le tudja e fékezni a szárnyalást.

tesla-daily-20210108.jpg

tesla-monthly-20210108.jpg

 

A Tesla árfolyamában sokszor volt már komoly korrekció, így egy ilyen menetelést követően, talán ennek ismétlése egyre valószínűbb, ezért érdemes nagyon óvatosan, megfontoltan kereskedni ezzel a papírral.

#investo #investotrader #intelligentperformance #intelligensstrategiak #investoconsulting

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.