Tesla

Tőzsde | Technikai szintek

A Tesla részvények árfolyama meredeken esett az elmúlt hetekben, melynek a háttérben a világra ránehezedő problémákon túl a főnök bevásárlása is állhat. A Twitter megvásárlásához Tesla részvényeket kellett letenni (többek között) fedezetként, és az elmúlt napokban sorra jönnek ki a Twitter körüli anomáliák.

Napos bontású grafikonon, egy kereszt formációt láthatunk, a tegnapi kereskedési eredményként, ami jelenthet trendfordulót.

A Tesla részvényeinek árfolyama a 2021. évi mélypontja környékén található. az elmúlt egy évben több mint 55 százalékkal gyengülő részvény, ilyen negatív reálhozamok mellett, akár csábító is lehet.

Az utolsó grafikonon határozottan láthatjuk a berajzolható csökkenő trendcsatornát, melyben az alsó trendvonalhoz van közel a részvény árfolyama.

A grafikonok alapján nálam határozottan a figyelőlista elejére került a részvény, és óvatosan elkezdtem vásárolni az ügyfeleimnek.

Fontos megjegyezni, hogy továbbra is magas a kockázat, a jelenlegi helyzet aktívabb portfóliókezelést igényel, melyben jobban kell védeni a pozíciókat, mint békeidőben.

 

Támasz szintek

Rövid távon: 177 dollár körül

Hosszabb távon: 100 – 130 dolláros sáv

 

Ellenállási szintek

Rövid távon: 200 dollár magasságában

Hosszabb távon: 240 dollár, vagy az 50 napos mozgóátlag környékén

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ötleteket, és támpontokat szeretnénk adni a sikeres befektetésekhez. Naprakész tudással és első kézből származó piacismerettel szeretnénk segíteni a döntéseiben.