Tőzsde radar | MOL

2.000 forint felett jár ismét a MOL részvényeinek árfolyama

mol-daily-2020-11-18.jpg

mol-monthly-2020-11-18.jpg

November első napjaitól a MOL árfolyama emelkedésbe váltott, mely során előszőr az 50, majd a 200 napos mozgóátlag fölé tudott erősödni. A grafikon alapján akár bizakodhatunk a további erősödésben is. 2.190 forint körül található ellenállási szint fontos mérföldkő lesz, érdemes figyelni aktívabban.

Vissza

Érdekli a tőzsde?

Konkrét kérdése van? Ossza meg velünk. Hamarosan felkeressük, tájékoztatjuk.
Legyen naprakész!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.
Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni
Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.