bull-and-bear.jpg

Hírek

istock-586733088.jpg

 

Több évtizede tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, partnereinket a tőkepiac híreiről, eseményeiről. Törekszünk a lényegre törő, érthető, független tájékoztatásra. Írásainkban külön feltüntetjük a véleményünket, melyek természetesen magánvélemények. Célunk, hogy Ön naprakész legyen és oldalunkat egyfajta személyi stratégaként, tanácsadóként tudja használni.

Fontos megjegyezni, hogy a részvények, devizák, és más tőkepiaci instrumentumok természete nem egzakt, így pontos jövőkép felállítására nem tudunk garanciát vállalni

Bízunk azonban abban, hogy a több mint 50.000 óra piacfigyeléssel, elemzéssel töltött idő életre keltett bennünk olyan intuíciókat, megérzéseket, tapasztalatot, ami a lehető legpontosabb szcenáriót vetíti le.

 

Pozíciók

istock-479009906.jpg

 

Sok személyes megbeszélésen, tárgyaláson vagyunk túl, és színte minden esetben volt egy átlagos kérdés, amit megkaptunk kicsiktől, nagyoktól: Hány százalékot tud csinálni egy évben.

Ez egy nagyon fontos kérdés, és mi komolyan is vesszük. A legfontosabb, amit a legelején tisztáznunk kell, miszerint a részvények, devizák, árupiaci termékek kockázatos instrumentumok, melyek jövőbeni árfolyamát senki nem tudja előre. Készülhet elemzés, ajánlás, a célárfolyam meghatározása egy várakozás megfogalmazása nem több. Nem tudjuk előre, hogy milyen eredménnyel fogunk dolgozni, de mivel tényleg fontos kérdés, így talán a legjobb, ha nyomon követhetik a pozícióinkat, amin keresztül megismerhetik befektetési stratégiánkat. Itt jöhet a már sokat hallott mondat, hogy a múltbeli eredmények nem jelentenek garanciát a jövőbeni eredményekre, amivel egyet is értünk, viszont a kereskedési termékekből, és lezárt üzletekből mégiscsak megismerhetnek minket.

 

Inspiráció

 

istock-482030234.jpg

 

 

Befektetéseink eredményére lelkünk, testünk állapota ugyanúgy felelős, mint az életünk bármely területére. "Mens sana in corpore sano" Épp testben ép lélek..... Ez itt is igaz.....

Az inspirációk számunkra azok az írások, sztorik amik nem közvetlenül a tőkepiaccal foglalkoznak, közvetve azonban mégis hatással lehet kereskedési eredményeinkre. Itt írunk majd sportról, autókról, bulikról, természetről, filozófiáról, bármiről, ami befolyásolhatja piaci magatartásunkat. Célunk, hogy inspirálja a kedves olvasót.

 

Podcast